Сандра Бълок в момента е с разбито сърце заради твърденията, че нейната

...
Сандра Бълок в момента е с разбито сърце заради твърденията, че нейната
Коментари Харесай

Сандра Бълок е с разбито сърце: нов удар срещу актрисата в тежък за нея период

Сандра Бълок сега е  " с разрушено сърце " заради твърденията, че нейната наградена с Оскар роля във кино лентата " Сляпата страна " може да се основава на неистина.

По-рано тази седмица стана ясно, че действителният човек, въодушевил историята във кино лентата – пенсионираната звезда на американския футбол Майкъл Охер – е завел дело, потвърждавайки, че осиновителите му са го измамили, като са задържали облагите от кино лентата, пишат от DailyMail.

Във кино лентата Бълок влиза в облика на Лий Ан Туохи - осиновителката на Охер. Твърди се, че същинските Шон и Лий Ан Туохи са подмамили Охер да подпишат документи, които ги правят попечители, а не негови осиновители, което им разрешава да печелят от него.

Сега източник, непосредствен до 59-годишната Сандра Бълок, споделя пред DailyMail.com, че на актрисата не ѝ харесва това, че упоритата работа, вложена в нещо, за което е вярвала, че е същинска история, е „ опетнена “.

Вътрешният човек разкри: „ На нея не ѝ харесва, че такава прелестна история, величествен филм и грандиозно време в живота ѝ сега са опетнени. Сега хората няма да го гледат, а в случай че го създадат, ще имат изцяло друга реакция към първоначалното му желание. “

Източникът продължи: „ Във кино лентата беше вложена толкоз доста упорита работа, всички смятаха, че това е истината, а сега това беше сложено под подозрение, Сандра просто е смутена до краен лимит от това, че миг в живота ѝ, който беше толкоз специфичен, в този момент е помрачен от напълно друга позиция. "

Новината за делото идва в сложен миг за актрисата, откакто едвам неотдавна беше разкрито, че нейният сътрудник Брайън Рандал е умрял на 57 години след загадка борба с амиотрофична латерална склероза (АЛС).

Вътрешен човек показа, че Бълок, която беше снимана за първи път след гибелта на колегата си в понеделник, се опитвала да поддържа " мощно лице " на фона на актуалните разтърсвания в персоналния и професионалния ѝ живот.

„ Сандра демонстрира мощно лице и мощен фронт, защото това беше тежък интервал за нея прочувствено със загубата на Брайън, а в този момент тя е с разрушено сърце, но по друг метод с всички последствия от новините за Майкъл Охер “, съобщи източникът.

Вътрешният човек сподели също: „ Тя мисли по какъв начин да продължи напред след всичко това, просто ще отнеме малко, само че страстите са доста мощни сега за Сандра и тя чака по-добри дни отсега нататък. “

Феновете на звездата към този момент се оповестиха в нейна отбрана онлайн, откакто в интернет се появиха отзиви , че актрисата би трябвало да „ върне своя Оскар за най-хубава актриса “ вследствие на разногласието.

Поддръжниците на актрисата обаче упорстват, че тя е " спечелила своя Оскар " по почтен метод посредством гения си и декларират, че не е знаела нищо за предполагаемата измама на семейство Туохи.

Тайният източник обяснява пред DailyMail.com, че актрисата „ в действителност не обръща доста внимание “ на онлайн разногласието сега. „ Тя счита, че „ просто е неуместно да се обръща внимание на това, откакто има толкоз доста други значими неща, за които да се тревожи “ , добави вътрешният човек.
 Силна и сияйна: Сандра Бълок през годините  Силна и сияйна: Сандра Бълок през годините  Силна и сияйна: Сандра Бълок през годините  Силна и сияйна: Сандра Бълок през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР